Willem II O15-1 promoveert naar Divisie 2

Willem II O15-1 promoveert naar Divisie 2

Afgelopen zaterdag is Willem II O15-1 gepromoveerd naar Divisie 2. De concurrentie van de Tricolores liet punten liggen en daardoor is promotie met nog één wedstrijd te spelen al een feit.

In de wedstrijd tegen Alexandria’66 O15-1 was het direct duidelijk wat op het spel stond voor Willem II. Na 35 minuten voetballen stond al een stand van 5-0 op het scorebord door doelpunten van: Luuk Koppert (‘6), Pepijn Beukers (‘8, ’11), Noah Groeneveld (’17) en Cas Tayeb (35’).

In de tweede helft werden er wat krachten gespaard, maar liep Willem II toch nog uit naar een 7-1 einduitslag. Cas Fouchier (’49) en Niek van Liere (’67) voegden zich ook nog bij de doelpuntenmakers.

Hoofdtrainer Daan van Oudheusden is trots op zijn jongens. ‘Het is super mooi om dit met deze groep te bereiken. Het team bestaat uit veel jongens uit de regio met een enorme vechtersmentaliteit. Deze promotie is dan ook dik verdiend.’

Aanstaande zaterdag kan Willem II O15-1 als kers op de taart ook nog kampioen worden. Als FC Den Bosch punten laat liggen en Willem II zelf wint, is naast promotie ook de titel in Divisie 3 een feit.

Willem II Media

Laatste nieuws