Trainer worden

Opvoeden en talent ontwikkelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om ontwikkelingen goed te laten verlopen, is meer nodig dan iets voordoen en uitleg geven. Een coach die contact kan maken met zichzelf en zijn spelers kan het plezier en de prestatie bevorderen.

De Willem II Jeugdopleiding ziet het enorme belang van goede coaches voor de weg naar succes. Het succes dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en gelukkig kunnen opgroeien. Het grote belang van goede jeugdtrainers is niet alleen voor de Jeugdopleiding zelf, maar voor de kinderen bij de amateurclubs. Het streven is dat ieder voetballend kind in de regio Groot Tilburg in aanraking komt met een goede coach. Willem II zet immers in op jeugdvoetballers uit de regio. Het is daarom erg belangrijk dat elke ambitieuze jeugdspeler de kans krijgt om zich goed te ontwikkelen.

De jeugdopleiding zal zich daarom de komende jaren inzetten om goede coaches voor de regio op te leiden. De opleiding wil jonge ambitieuze trainers de kans bieden om zich te kunnen ontwikkelen tot een goede jeugdtrainer. 

Ben jij ambitieus en wil je graag jeugdtrainer worden? Meld je dan bij de coördinator van de Vooropleiding. Hij zal samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn, zoals; jeugdtrainer zijn in de Vooropleiding, stagiair bij een team in de opleiding of zelf een rol als coach binnen de jeugdopleiding.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan hier aan.